Cameltoe VS. Cameltail

Idag stod vi och diskuterade Cameltoe när plötsligt Mysterious_GiRlLl_94 Frågade:
- Vet du vad Cameltail är då?
- Nej?
- När killar har Cameltoe!! HAHAHAH

En tankeställning då:
Hur ser det ut? Egentligen.

Jag hittade en fin länk på internet som gav denna förklaring:

Kamelsvans

Förklaring: Motsvarande ord för kameltå på kvinnor som har byxorna 25 meter för högt upp så att blygdläpparna delar sig, fast för män. Man kan alltså se mannens penis och/eller kulor dela sig. Detta fenomen kan variera från man till man. Vill man vara säker på att träffa på en kamelsvans så ska man kolla efter män i 50+ åldern. Gärna med blekta demin byxor eller på stranden i adidas shorts.

Exempel: Man sitter på gymmet och kollar på alla som tränar, blicken far över till där gruppen "bänkpressarna" håller till. Man ser tydligt att alla har kamelsvans, detta syns extra tydligt när någon av dem ligger ner så man har full insikt in i skrevet. Fnissande kollar man på när dom tar i, "bänkpressarna" tror därför att man är imponerad man egentligen så hånar man dom.

Källa: http://www.fittkramp.se/svordom/sv/visa-ord/kamelsvans.1848.html

En annan tankeställning som uppstår:
Hur ser det ut när mannens penis delar sig?


LMS.


Imorgon börjar Last Man Standing och vi är taggade till tusen. Right? Jag fortsätter att överraska med mina googlade bilder och fann dessa godingar:Riktigt så våldsamt kommer det nog inte gå till på Midgård, men nästan. Säg mig, hur våldsamt är inte: En sked mot en hals, En frukt mot en bak, En klädnypa på kläder eller En kudde svingandes i enorm fart mot kroppen? Nå? Ja, jag tänkte väl det, enormt våldsamt. Det är ju nästan värre än de där pangpangbilderna och killen med knytnävarna längst ner.

However, jag vill önska alla i AR1A god lycka, hoppas ni klarar er mer än en dag. Jag vet ju i alla fall någon som kommer ha immunitetsdräkt (simfötter + shorts + mopedhjälm) imorgon.


Peppad.

Jag googlade ordet peppad och fick fram detta fina resultat:Jag må säga att jag är mäkta imponerad över min förmåga att finna så fina bilder.

Hur som haver, det var inte bilden jag kom hit för att prata om. Jag vill bara peppa alla att bomba med inlägg här. Intressanta eller ej (de måste vara intressanta!!) så kasta upp ett inlägg nu och då. Det är alltid kul att höra om roliga saker som har hänt under dagen. Så kom igen, skriv!

(Känns ju lite konstigt att skriva ett sådant här inlägg, det känns verkligen som att det här bara är något som vår klass bör se, men som alla kan se. Förstår ni?)


En applåd.Jag måste bara passa på att ge en applåd åt alla de som läser MaB i AR1A. Riktigt bra fokus och sådär på dagens lektion. Hoppas ni fick mycket gjort.

(Ps. Vilket skämt! Jag var ju tvungen att googla en bild på vår vackra mattebok. Dicho y hecho, jag gjorde det. Texten som följde med bilden var: "Motiverar eleverna och ger dem självförtroende". Ja, jag hoppas då ni blev väldigt motiverade, det visade ju sig självt, och att ni fick bättre självförtroende! Ds.)


Dagens vildmanna # 9

Sink me! Lite Braveheart där med olika färger på ansiktshalvorna! Mr Potatohead! Och på tal om det; ÄT INTE POTATISEN!

ha-ha


Hej HP-Kan den understa bli bättre eller?


Mat'n.Jag känner personligen att bloggen har fallit lite i glömska så jag lägger upp en bild på lite mat som jag åt hemma för x antal veckor sedan. Hoppas detta ger mersmak och att fler Dagens Vildmanna kommer upp!


RSS 2.0